Ce mai punem la cale si cum ne iese
Cautam Project Manager

Esti atent(a) la detalii, confortabil(a) cu a comunica si negocia atat cu clientii externi cat si cu cei interni, optimist(a) si cauti solutii nu probleme? Daca ai lucrat 1-2 ani intr-o corporatie, in HR, si esti "acel cineva" abia asteptam sa te cunoastem!

Citeste mai mult
Get a Taste of Skill Growth Hack - 31 ianuarie 2020

10:00 – 13:00 & 14:00 – 17:00

Traineri: Stefania Antone, Simona Caranda, Malina Chirea

Citeste mai mult
Brain-based Coaching & Communication Skills Certificate

Asiguratorii au reasiguratori, psihologii au psihologii lor si echipa Learning Architect are propriile calatorii de invatare.

Poate te intrebai cum invatam noi?

Un exemplu de invatare este de la formarea BBCS (Brain Based Coaching/Communication Skills), la care a participat colega noastra, Simona Caranda, alaturi de echipa de la Institutul de Neuroleadership, in Londra.

Citeste mai mult
L&D Bronze Award Company 2019

Learning Network este principala platforma dedicata specialistilor de L&D din Romania – singurii care masoara starea sectorului L&D (training, coaching, mentorat) prin intermediul studiului „L&D Industry Survey”.

Citeste mai mult
Open House

Pentru ca v-ati bucurat de experientele de invatare de la Learning Holiday, pentru ca ne-ati transmis un super feedback si o super energie, ne-am decis sa continuam proiectul, updated & rebranded si sa pastram drept locatie biroul nostru de deasupra Bucurestiului vechi, mai ales ca terasa noastra are un farmec aramiu in lumina toamnei.

Citeste mai mult