Ce mai punem la cale si cum ne iese
Peste 300 de oameni au invatat online cu noi in ultima luna. Iata parerea lor

Din 9 martie, ceea ce era o partea mica din businessul nostru (livrarea remote in proiecte internationale), a devenit core business. De atunci si pana acum, in ceea ce a parut o viata, dar au fost de fapt 3 saptamani, am avut placerea de a incepe calatorii de invatare online cu peste 300 de participanti si am centralizat feedback-ul lor, curiosi fiind daca ne descurcam suficient de bine.

Citeste mai mult
STAY CONNECTED. STAY ENGAGED.

Pe 9 martie realitatea noastra s-a schimbat.

Citeste mai mult
Webinar "Gestionarea nevoilor oamenilor in momente de criza"

Acest workshop permite managerilor sa lucreze cu nevoile oamenilor, nu impotriva lor, folosind un model bazat pe neurostiinta, modelul de nevoi sociale S.C.A.R.F

Citeste mai mult
Ne vedem online - Virtual Soft Skills

Clientii nostri apreciaza abilitatea noastra de a facilita sesiuni interactive, captivante si concentrate pe exercitii practice. Ne mentinem aceeasi promisiune in sesiunile noastre virtuale.

Citeste mai mult
Webinar "Emotiile in momente de criza - cum comunici sanatos"

Doza de invatare virtuala, rapid administrata, creste imunitatea la panica 😊 Iar (singura) veste buna este ca aceste solutii de invatare virtuala pot fi implementate imediat la voi in organizatie.

Citeste mai mult
Get a Taste of Skill Growth Hack - 31 ianuarie 2020

10:00 – 13:00 & 14:00 – 17:00

Traineri: Stefania Antone, Simona Caranda, Malina Chirea

Citeste mai mult
Brain-based Coaching & Communication Skills Certificate

Asiguratorii au reasiguratori, psihologii au psihologii lor si echipa Learning Architect are propriile calatorii de invatare.

Poate te intrebai cum invatam noi?

Un exemplu de invatare este de la formarea BBCS (Brain Based Coaching/Communication Skills), la care a participat colega noastra, Simona Caranda, alaturi de echipa de la Institutul de Neuroleadership, in Londra.

Citeste mai mult
L&D Bronze Award Company 2019

Learning Network este principala platforma dedicata specialistilor de L&D din Romania – singurii care masoara starea sectorului L&D (training, coaching, mentorat) prin intermediul studiului „L&D Industry Survey”.

Citeste mai mult
Open House

Pentru ca v-ati bucurat de experientele de invatare de la Learning Holiday, pentru ca ne-ati transmis un super feedback si o super energie, ne-am decis sa continuam proiectul, updated & rebranded si sa pastram drept locatie biroul nostru de deasupra Bucurestiului vechi, mai ales ca terasa noastra are un farmec aramiu in lumina toamnei.

Citeste mai mult