Ce mai punem la cale si cum ne iese
Inscrie-te la evenimentul de lansare "The OmniLearning Experience"

Este in dulcea limba engleza o expresie, “the slow hunch”. O intuitie care se cristalizeaza in timp, uneori in foarte mult timp, ceva puternic, dar vag care are nevoie de timp ca sa devina o idee clara, actionabila.
The OmniLearning Experience este acest slow hunch al nostru.

Citeste mai mult
Podcastul LEARN TO DARE Episodul 2

Traind si Facand - pasiunea pentru invatare cu Roberta Ioachim, Director de Training Servier

Citeste mai mult
Podcastul LEARN TO DARE

In aceste luni am fost parteneri cu oameni speciali de L&D

 

Oameni care au indraznit sa continue cu curaj, compasiune si creativitate investitia in oameni. 

Oameni care au indraznit sa ne arate ca invatarea continua oricand, sau poate mai ales in momente grele, pentru ca...la vremuri noi, skilluri noi.

Oameni care au indraznit sa incerce, sa experimenteze, sa invete ei insisi.

Citeste mai mult
Webinarul Manage Uncertainty - cum sa iti creezi claritate in ceata

In loc de introducere: noi, incertitudinea si "ceata razboiului"

Citeste mai mult
Raport agregat - Open Your Eyes - Needs Assessment

Dupa 6 ani in care am inceput fiecare calatorie de invatare cu o analiza de nevoi si cateva sute de proiecte, am inceput sa ne pricepem la analizele de nevoi. Avantul pe care l-a luat digitalizarea personala odata cu WFH ne-a dat curajul sa cream un assessment digital mai complex care sa “traduca” expresiile comune si informale auzite in ultimul timp in nevoi de invatare.

Citeste mai mult
Get a taste of Business applied improv for Presence & Connection on Zoom

Lucram cu echipe mici si mari de ani de zile folosind tehnici de improvizatie si am vazut beneficiile acestui tip de joaca pentru echipe: dezvoltarea increderii in membrii echipei, antrenarea prezentei, acceptarea greselilor ca parte din procesul de dezvoltare si mai ales deschiderea de a construi impreuna. 

Citeste mai mult
Viata e o improvizatie frumoasa. Tu cu cine faci echipa in joaca asta?

Improvizam. In fiecare zi. La birou, acasa, cu prietenii. Improvizatia este o forma de joaca. Asa iesim din rutina, din plictiseala, din "normal". Improvizam constient sau inconstient. Si ne place! :)

Citeste mai mult
Open Your Eyes - Needs Assessment

Deschide ochii…si observa oamenii din jurul tau

Citeste mai mult
2 luni cat o viata

Stim cu totii vorba aceea cum ca "timpul este relativ", practic fiecare poate sa il perceapa in moduri diferite. Ei bine, mai mult ca oricand, noi am inteles aceasta zicala in ultimele 2 luni, care pentru noi au cantarit cat o viata.

Citeste mai mult
Neurowisdom - stiinta creierului pentru eficienta si echilibru

Echilibrul interior si eficienta de cele mai multe ori nu coreleaza cu nivelul de inteligenta, si nici cu cantitatea de ore petrecute la locul de munca sau in vacanta 😊 Ci sunt in stransa legatura cu modul in care “lucram” cu partile esentiale ale creierului nostru.

Citeste mai mult
THE MINDSET ACCELERATOR SERIES

O serie de 3 webinarii cu tehnici concrete si experiente prin care iti antrenezi mindsetul mai constient si mai accelerat.

Citeste mai mult
Pastila video impotriva anxietatii

Colega noastra Malina Chirea, trainer si psiholog, ne impartaseste cateva sugetii practice despre cum putem gestiona anxietatea, una dintre emotiile puternice ale acestor zile

Citeste mai mult
Mesajul Learning Architect de Ziua Mondiala a Sanatatii
Citeste mai mult
Peste 300 de oameni au invatat online cu noi in ultima luna. Iata parerea lor

Din 9 martie, ceea ce era o partea mica din businessul nostru (livrarea remote in proiecte internationale), a devenit core business. De atunci si pana acum, in ceea ce a parut o viata, dar au fost de fapt 3 saptamani, am avut placerea de a incepe calatorii de invatare online cu peste 300 de participanti si am centralizat feedback-ul lor, curiosi fiind daca ne descurcam suficient de bine.

Citeste mai mult
STAY CONNECTED. STAY ENGAGED.

Pe 9 martie realitatea noastra s-a schimbat.

Citeste mai mult
Webinar "Gestionarea nevoilor oamenilor in momente de criza"

Acest workshop permite managerilor sa lucreze cu nevoile oamenilor, nu impotriva lor, folosind un model bazat pe neurostiinta, modelul de nevoi sociale S.C.A.R.F

Citeste mai mult
Ne vedem online - Virtual Soft Skills

Clientii nostri apreciaza abilitatea noastra de a facilita sesiuni interactive, captivante si concentrate pe exercitii practice. Ne mentinem aceeasi promisiune in sesiunile noastre virtuale.

Citeste mai mult
Webinar "Emotiile in momente de criza - cum comunici sanatos"

Doza de invatare virtuala, rapid administrata, creste imunitatea la panica 😊 Iar (singura) veste buna este ca aceste solutii de invatare virtuala pot fi implementate imediat la voi in organizatie.

Citeste mai mult
Get a Taste of Skill Growth Hack - 31 ianuarie 2020

10:00 – 13:00 & 14:00 – 17:00

Traineri: Stefania Antone, Simona Caranda, Malina Chirea

Citeste mai mult
Brain-based Coaching & Communication Skills Certificate

Asiguratorii au reasiguratori, psihologii au psihologii lor si echipa Learning Architect are propriile calatorii de invatare.

Poate te intrebai cum invatam noi?

Un exemplu de invatare este de la formarea BBCS (Brain Based Coaching/Communication Skills), la care a participat colega noastra, Simona Caranda, alaturi de echipa de la Institutul de Neuroleadership, in Londra.

Citeste mai mult
L&D Bronze Award Company 2019

Learning Network este principala platforma dedicata specialistilor de L&D din Romania – singurii care masoara starea sectorului L&D (training, coaching, mentorat) prin intermediul studiului „L&D Industry Survey”.

Citeste mai mult
Open House

Pentru ca v-ati bucurat de experientele de invatare de la Learning Holiday, pentru ca ne-ati transmis un super feedback si o super energie, ne-am decis sa continuam proiectul, updated & rebranded si sa pastram drept locatie biroul nostru de deasupra Bucurestiului vechi, mai ales ca terasa noastra are un farmec aramiu in lumina toamnei.

Citeste mai mult