2 luni cat o viata

Stim cu totii vorba aceea cum ca "timpul este relativ", practic fiecare poate sa il perceapa in moduri diferite. Ei bine, mai mult ca oricand, noi am inteles aceasta zicala in ultimele 2 luni, care pentru noi au cantarit cat o viata.

Asta din perspectiva lucrurilor noi pe care le-am experimentat, fiecare provocare ce ne-a activat resurse nebanuite, tensiune, emotii puternice, confuzie, necunoscut, entuziasm, oboseala si multe altele. Am trait mult si intens, iar mai jos am surprins cele mai importante realizari ale nostre ca intr-un jurnal, pentru ca e important sa stii ce poveste vei spune dupa ce aceasta perioada va fi doar o amintire.

 

Learning Architect in numere

 

 

Learning Architect in cuvintele voastre

Am participat ieri la webinarul “Emotiile in momente de criza - cum comunici sanatos”. Webinarul a fost foarte foarte util atat la nivel profesional, cat si la nivel personal. Mi-a placut foarte mult gradul de interactiune si tool-urile folosite si pot sa spun ca nu am simtit ca totul se intampla in online si nu intr-o sala de clasa normala. O balanta buna intre teorie, exercitii si dialog cu participantii. A fost 1h30 mai mult decat utila in perioada asta. Multumesc Stefania pentru oportunitate. Chiar am avut ocazia sa si aplic ce am invatat ieri.

Ruxandra Ranja - HR Development Manager, FrieslandCampina

Buna Simona, voiam sa iti multumesc pentru webinarul pe care l-ai gazduit, mi-ai dat o stare de bine inexplicabila, atat tu cat si colegele din companie, stare care cu siguranta ne ajuta pe toti.
Pe langa faptul ca am mai invatat lucruri noi, ca de fiecare data, m-am bucurat enorm ca ne-am vazut intr-un cadru mai restrans, am ras si am impartasit lucruri pe care le facem in aceasta perioada si am mai "furat" si eu idei.
Pur si simplu am simtit nevoia sa iti scriu si sa iti multumesc pentru asta, esti extraordinara, ca om si trainer.
Multumesc ca mi-ai facut ziua mult mai frumoasa!

Participant “Psychoeducation Pills”

Inainte de toate, as vrea sa iti spun ca te consider absolut minunata! Ai reusit sa aduci un pic de liniste si deconectare intr-o gasca putin cam stresata. Iti multumim tare mult!

Participant “Savannah”

Incep cu chapeaux bas pentru agilitatea cu care ati creat content valoros pe acest subiect, atat de necesar de dezbatut in general, mai ales in aceste zile. M-ati luat prin surprindere cu validarea promisiunii de a avea un webinar interactiv, engaging si foarte misto structurat (teorie vs. lucru pe echipe, interventii etc.).

Participant “Gestionarea nevoilor oamenilor in momente de criza”