Leading Remote - Eveniment de lansare

Un program adresat managerilor care conduc echipe remote sau hibride, destinat sa ofera un upgrade, o serie de constientizari si instrumente practice care sustin managerii in obtinerea performantei si angajamentului.


Programul se bazeaza pe continut testat practic in focus groupuri, interviuri cu clienti si workshopuri in organizatii. 

 

Ce contine programul “Leading Remote”

2 module live:

  • Modulul 1: Liderul si sarcinile in mediul remote
    • Mindset: eroarea de atribuire in mediul “remote”, principiul ABC (“always be contracting”)
    • Abilitati si moduri de lucru: matricea canalelor sincronice – asincronice, cadrul transparent, testul “stiu – vreau – pot”, creativitatea virtuala
  • Modulul 2: Liderul si oamenii in mediul remote
    • Mindset: focusul operational, mindsetul outward
    • Abilitati si moduri de lucru: ritualurile de conectare, pulsul emotional, pozitivitatea, prezenta personala

Instrument de autonaliza: Leading Remote Assessment - un chestionar online prin care managerii isi identifica punctele forte si zonele dezvoltare

Calatoria de invatare asincronica pe aplicatia LearnON - Aplicatia este hub-ul experientei de invatare si ofera accesul participantilor, pe tot parcursul programului la:

  • Microlearning – resurse de invatare
  • Social Learning – prin forumul de discutii si Q&A constant cu trainerii
  • Action Learning – misiuni de invatare, personalizate pe cele 3 stiluri de invatare cu care lucram (on-the-job, social si teoretic)

Pastile de invatare video “Leading Remote” - Videouri de 5-10 minute in care primesti, sub forma concentrata, conceptele si tehnicile cheie, dar si exercitii interactive, in care trainerii care au creat programul te invita sa reflectezi si sa pui in practica

   

Cine sunt creatorii programului?

Intreaga echipa Learning Architect, pentru ca la noi creatia este un sport de echipa. Expertii din spatele “Leading Remote” sunt:

Stefania Antone

Stefania Antone

Trainer si consultant cu 18 ani de experienta in crearea si implementarea unor programe de L&D in peste 100 de organizatii din 6 tari si Managing Partner Learning Architect. Stefania conduce de sase ani echipa hibrida Learning Architect, cu colegi de-ai nostri lucrand din Mexic, Azerbaidjan, Columbia si alte locuri cu fusuri orare provocatoare. In rolul ei de trainer, Stefania a dezvoltat si a implementat in 2020 programe de “Leading Remote” catre aproximativ 200 de lideri din 8 organizatii multinationale.

 

Simona Caranda

Simona este Instructional Designer si isi pune amprenta pe orice continut de training pentru a crea o experienta de invatare memorabila pentru participant. Cateva dintre certificarile pe care le foloseste sunt Facilitating Virtual Trainings - ATD (Association for Talent and Development), Creating Cutting Edge Corporate Courses, Elemennte de invatare experientiala in cadrul masterului PEU (Psihoterapie Experientiala Unificatoare), Brain Based Coaching (certificare NLI-Neuroleadership Institute).

Simona Caranda
Bianca Pescaru

Bianca Pescaru

Bianca si-a inceput cariera in arta de la o varsta frageda prin pictura si desen. Acum, ea si-a mutat arta in Illustrator si Power Point de aprope 2 ani si jumatate. In acesti ani a create vizualul multor instrumente de training si a dezvoltate concepte vizuale creative – de exemplu cel pentru programul “Leading Remote”. In 2020 a lucrat la intregul concept vizual pentru mai multe produse, cum ar fi aplicatia de mobil LearnON sau proiectul de invatare “Romania cu mintea deschisa”.

   

Cand si cum:

  • O sesiune intensa de 2,5 ore, pe 13 mai 2021 - 14:00 - 16:30
  • Vei primi un email de confirmare a inscrierii si o invitatie in calendar cu link-ul catre webinar
  • Platforma folosita va fi Zoom
  • Am limitat numarul de locuri la 20 pentru a creste interactivitatea sesiunii
  • Foloseste butonul de mai jos pentru inregistrare
  • Acest workshop este dedicat exclusiv managerilor de echipe si comunitatii de L&D
  

Pretul:

Nimic, din punct de vedere financiar. Doar timp si energie pentru invatare. Noi vom dedica un maximum din partea noastra si ne-am dori sa vedem aceeasi investitie la tine.



Formular de inscriere:

* campuri obligatorii
 

Ce spun clientii nostri

 

Monica Filpisan
Sef Recrutare, Comunicare, Dezvoltare
Azomures

“Dupa programul “Leading remote” pe care l-am organizat cu echipa Learning Architect, am primit cateva feedbackuri foarte specifice de la senior manageri: unul dintre ei a realizat cat de important este sa foloseasca sedintele saptamanale online nu doar in scop profesional (setare, agenda de lcuru, sarcini, probleme de rezolvat etc) ci si in scop uman – de conectare cu echipa. In acest sens a introdus o regula noua la vremea aceea pentru el si echipa lui si anume sedintele online sa se desfasoare cu camerele video activate, iar un alt senior manager a introdus sedintele periodice cu echipa de management in care au inserat si aspecte legate de conexiune, comunicare, principii de comunicare eficienta.”

 

Alexandra David
Director de Resurse Umane
Friesland Campina Romania

“O livrare de program intr-un mod captivant, ca de obicei, care a implicat activ echipele noastre. Continut actualizat si relevant pentru contextul actual, plin de practici concrete si idei aplicabile la orice nivel. Focus foarte util pe recunoasterea si gestionarea emotiilor, care a lasat un impact profund in membrii echipelor noastre.”