LEARNING F(L)AIR

Nu am aratat niciodata in aceasta formula cele mai populare produse ale noastre. Nu v-am aratat pana acum partenerii cu care ne mandrim.

Fii printre putinii care va avea acces la targul interactiv si la demourile pe care le-am pregatit pentru tine.

Targul iti va oferi sesiuni demo si standuri interactive pe trei paliere: Better People. Better Teams. Better Organizations.

 

Iar partenerii nostri de la Cyber Event iti vor crea o experienta memorabila si un eveniment în care tehnologia digitală se imbina perfect cu tehnologia invatarii de impact.

 

Nu rata:

  • 5 demouri practice cu cele mai solicitate programe de training - locuri limitate. Rezerva-ti locul la unul sau mai multe dintre cele 5 demo-uri in pagina evenimente viitoare.
  • Traineri seniori care iti vor prezenta cele mai dorite programe ale noastre
  • 8 standuri special pregatite pentru tine, cu jocuri testate si certificari internationale (detalii mai jos)
  • Instalatiile si activarile digitale ale partenerilor nostri de la Cyber Events (detalii mai jos)

 

 

Cele 8 standuri pe care sa nu le ratezi!

 

Better People

“Savannah – jocurile comunicarii inteligente emotional”, primul boardgame din Romania care te antreneaza sa comunici constructiv si constient - un stand animat de colegul nostru Horia Popescu

 

“S.A.V.I.R.O.A.D. – jocurile leader-coach”, cel mai inovativ mod prin care managerii de oameni se antreneaza in conversatii de impact - un stand animat de colega noastra Alexandra Coravu

 

Inner Game, creat de Timothy Gallway , fondatorul The Inner Game Institute iti ofera posibilitatea de a experimenta noi perspective pentru a-ti imbunatati imediat viata si performanta, prin transformarea jocului tau interior – un stand animat de colegul nostru Mihai Curelea, trainer certificat Inner Game Institute

 

Better Teams

Cultura Emotiei, o metodologie dinamica si practica prin care construim o cultura emotionala sanatoasa in echipe, folosind metodologia internationala Emotional Culture Deck – un stand animat de colegul nostru Bogdan Grigore.

 

Game of Trust, un boardgame creat de Team Stories prin care membrii echipei sunt incurajati sa poarte conversatii cu sens despre cum se construieste increderea, un stand animat de colega noastra Anca Purdel, Managing Partner Team Stories & Bogdan Moineagu, Co-founder Abris Games.

 

Team Coaching cu 6 Team Conditions Harvard, metodologia prin care poti adresa nevoile de crestere ale echipei si poti masura conditiile sistemice care determina eficacitatea unei echipe – un stand animat de colega noastra Raluca Dumitru, PCC.

 

Better Organizations

The M.A.G.I.C. of Engagement, un program sub licenta DecisionWise, prin care descoperi cei 5 factori care determina angajamentul si wellbeingul in job: Meaning, Autonomy, Growth, Impact, Connection – un stand animat de colega noastra Stefania Antone.

 

Workflow Effectiveness, o metodologie de People Analytics prin care identifici si optimizezi arhitectura organizatiei si a echipelor - un stand animat de colegul nostru Andrei Albu.

 

 

Si sansa de a testa instalatiile si activarile digitale Cyber Event

Partenerii nostri va invita sa testati la fața locului o parte din activarile si instalatiile tehnologice din portofoliul lor si sa va ofere toate detaliile despre cum pot noile tehnologi sa transforme urmstoarele voastre evenimente intr-o experienta memorabila. 

  • Creeaza o experientă imersiva care diferentiaza evenimentul de cele traditionale.
  • Activarile si instalatiile digitale stimuleaza implicarea si interactivitatea
  • Elementele digitale ofera posibilitati infinite de personalizare a evenimentului

 

Rezerva-ti locul la unul sau mai multe dintre cele 5 demo-uri in pagina evenimente viitoare.

 

Acest eveniment este dedicat exclusiv comunitatii de L&D si HR. Intrarea este libera si va asteptam la orice ora intre 10:00 si 17:00 pe 25 iulie 2023. Pentru inscrieri va rugam sa vizitati acest link.