Open House

Pentru ca v-ati bucurat de experientele de invatare de la Learning Holiday, pentru ca ne-ati transmis un super feedback si o super energie, ne-am decis sa continuam proiectul, updated & rebranded si sa pastram drept locatie biroul nostru de deasupra Bucurestiului vechi, mai ales ca terasa noastra are un farmec aramiu in lumina toamnei.

Asa ca declaram deschis sezonul de…

Open House Learning Architect

O colectie de experiente de invatare practice, acasa, intr-un mediu prietenos cu invatarea, evenimente destinate exclusiv oamenilor de L&D si HR.

 

Ti s-a intamplat vreodata sa fii coplesit de emotiille tale si sa simti ca ele te conduc pe tine fara sa ai un drept de apel? Crezi ca exista emotii bune si emotii rele? Vrei sa afli cum le poti gestiona? Agilitatea emotionala este capacitatea noastra de a recunoaste si lucra cu emotiile pe care le avem. Va invitam la o sesiune experimentala in care vom intelege cum lucreaza emotiile noastre, care le sunt avantajele si cum putem face pentru a le permite sa ne ajute.

 

Intr-o lume cu din ce in ce mai multe date despre orice este foarte usor sa estimezi venituri ale initiativelor din business. A venit momentul ca si HRul sa isi poata demostra profitabilitatea programelor de dezvoltare, de recrutare, leadership.

Ce anume ne face sa fim entuziasmati de un proiect sau dimpotriva, sa ne creeze repulsie si sa il respingem fara sa stam pe ganduri? Dar sa legam cu usurinta conexiuni cu unii colegi, pe cand cu altii sa avem dificultati inexplicabile in a face asta?
Un impact puternic asupra acestor trairi si alegeri il au nevoile sociale. Impreuna vom descoperi care sunt aceste nevoi si ce profil individual aveti, precum si cum le putem recunoaste la ceilalti, pentru o mai buna relationare si comunicare.
 

O sesiune experientiala in care vom descoperi ce inseamna mindsetul flexibil, cand si cum il practicam si cum ne putem intari “muschii” determinarii, ai curajului si perseverentei catre obiective relevante pentru fiecare dintre noi.
In psihologia succesului, mindsetul flexibil, pus in aplicare de comportamentele gritty sunt determinanti puternici ai unei vieti cu sens si fericire.

 

Vorbim despre Agile in multe contexte (strategie, project management), insa modul de lucru Agile presupune un anumit tip de Leadership. Un leadership foarte diferit de modelul traditional de “comanda si control”.

 


 

Suntem primitori si prietenosi si ne place diversitatea, iar ca sa putem spune da cat mai multor cereri si sa ne protejam investitia de timp si energie, avem doua conditii de participare pentru voi:

2 locuri/companie si o taxa de anulare de 100eur  +tva in situatia in care nu onorati participarea, odata rezervat locul. Dupa ce veti completa formularul de inscriere, veti primi o invitatie in calendar pentru evenimentul pe care l-ati ales. Acceptarea acestei invitatii reprezinta confirmarea voastra de participare la eveniment.

 


 

Formular de inscriere:

 

* indicates required
Alege din lista evenimentele care te intereseaza: