Psychological Safety Learning Day – creste nivelul de siguranta psihologica in echipa ta!

Comunicare interpersonala, autenticitate, performanta – sunt cele 3 caracteristici cheie ale unei organizatii cu un nivel crescut de siguranta psihologica in echipa.

Conceptul cercetat de Amy Edmondson in “Fearless Organization” este o descoperire care a transformat perspectiva in leadership: exista, deja, organizatii care masoara nivelul de siguranta psihologica, la fel cum masoara indicatori hard de business.

Insa intrebarea cea mare este: desi suntem constienti de importanta, oare stim care sunt comportamentele concrete care cresc nivelul de siguranta psihologica intr-o echipa?

Learning Architect te invita sa afli raspunsul la Psychological Safety Learning Day: o zi de invatare cu 3 workshop-uri despre siguranta psihologica:

  • Workshop 1: Cele 4 dimensiuni si cum construiesc liderii climatul de siguranta psihologica – trainer: Stefania Antone, interval orar: 10:00-12:00; vom explora impreuna practici de leadership, dar si legatura dintre creier si siguranta psihologica, printr-o pastila de neurostiinta; in plus, vom descoperi cele 4 dimensiuni ale sigurantei psihologice;
  • Workshop 2: Siguranta psihologica in actiune: congruenta si ascultarea empatica – traineri: Bianca Popilian si Stefania Antone, interval orar: 13:00-15:00; un workshop de practica intensiva, cu o abordare centrata pe persoana, in care vom descoperi cum poate fiecare membru al echipei sa contribuie la un nivel ridicat de siguranta psihologica;
  • Workshop 3: Siguranta psihologica si normele echipei – trainer: Simona Caranda, interval orar: 15:00-17:00; vom explora impreuna relatia (contraintuitiva) dintre siguranta psihologica si norme, modelul 6 Team Conditions si impactul normelor, dar si un studiu de caz interesant;

DE CE sa participi

Ca sa descoperi si sa experimentezi:

  • Abilitati de comunicare interpersonala pentru cresterea nivelului de siguranta psihologica in echipa;
  • Cum functioneaza siguranta psihologica din perspectiva neurostiintifica - pastila ta de neurostiinta;
  • Cum iti poti creste propriul nivel de siguranta psihologica, prin antrenarea autenticitatii personale;


CUM participi

  • Invitatia se adreseaza echipelor de HR si L&D, oamenii care ne sunt alaturi noua, trainerilor si facilitatorilor, pe tot parcursul anului, la bine si la greu. Oameni care vor sa transforme intalnirile virtuale intr-un spatiu al conectarii si prezentei;
  • Inscrierea se face prin completarea formularului de mai jos;

CAND si CAT COSTA

  • 14 aprilie 2022, pe Zoom;
  • Participarea este gratuita - cadoul nostru pentru tine.


Gazdele evenimentului

Stefania Antone
Stefania Antone

Trainer si consultant cu 18 ani de experienta in crearea si implementarea unor programe de L&D in peste 100 de organizatii din 6 tari si Managing Partner Learning Architect. In 2019, prezenta in "Top 20 traineri" conform studiului L&D Industry Survey.

Desi inceputurile in training au fost, desigur, intr-o varianta face to face pe meleaguri mioritice, Stefania a inceput din 2015 proiectele de design & facilitare virtuala cu echipe multiculturale, experienta valoroasa care a contribuit la lansarea in 2020 a strategiei omnilearning a Learning Architect.
Pe langa partea de strategie omnilearning, Stefania este in continuare un trainer foarte activ, fiind implicata in 2020 in proiecte de livrare virtuala in 13 organizatii. Dupa incheierea programului de certificare cu 6TC, Stefania este Certified TDS Foundational Practitioner.

 
Bianca Popilian

Bianca are doua mari pasiuni: arta si oamenii, pe care le imbina prin a fi graphic designer, psihoterapeut si trainer junior. Are grija ca Learning Architect sa arate bine si colorat de mai bine de trei ani, timp in care a dezvoltat si creat numeroase materiale de curs, promotionale, campanii, concepte de produs si chiar intreaga interfata a aplicatiei noastre mobile, LearnOn.

In acelsi timp, licentiata in Psihologie si cu formare de baza in psihoterapie, nu poate sta departe de interactiunea cu oamenii tinand cursuri in Asociatia Studentilor la Psihologie si Stiintele Educatie, fiind trainer junior in anumite proiecte Learning Architect si practicand psihoterapia in cabinetul individual.

Pe langa toate acestea, ii plac mult jocurile si abia asteapta sa va fie alaturi la Houston League.

Bianca Popilian
 
Simona Caranda
Simona Caranda

Trainer si Team Coach, Simona are peste 10 ani de experienta si a sustinut programe de formare in peste 5 tari. Este specializata in Solution Focus, Cognitive Behavioral Psychology, Brain Based Coaching/Communication, Neuropsychology, 6 Team Conditions.
In practica ei, foloseste o serie de metode si tehnici, printre care invatare experientiala, coaching axat pe solutii sau tehnici comportamentale cognitive.
Abordand subiecte precum mentalitate de crestere, leadership agil, management essentials, comunicare sau coaching de echipa, Simona este implicata in proiecte, intr-o multitudine de organizatii si industrii.





Formular de inscriere

* campuri obligatorii
Workshopuri la care doresti sa participi
Te-ar mai putea interesa