Raport agregat - Open Your Eyes - Needs Assessment

Dupa 6 ani in care am inceput fiecare calatorie de invatare cu o analiza de nevoi si cateva sute de proiecte, am inceput sa ne pricepem la analizele de nevoi. Avantul pe care l-a luat digitalizarea personala odata cu WFH ne-a dat curajul sa cream un assessment digital mai complex care sa “traduca” expresiile comune si informale auzite in ultimul timp in nevoi de invatare.

Cei care ati completat acest assessment ati primit deja de la noi un raport individualizat si complex care atinge cele 10 abilitati cheie pe care le-am identificat drept esentiale pentru eficacitatea personala si organizationala in aceasta perioada. Daca nu ati facut inca assessmentul, este inca disponibil.

Completeaza chestionarul

 

Scopul acestui exercitiu a fost atat sa punem la dispozitia comunitatii de L&D un instrument valoros, cat si sa identificam cu ajutorul vostru zonele in care putem aduce cat mai multa valoare cat mai repede. Odata ce am trecut de 50 de respondenti, am decis ca este momentul unui raport agregat care sa capteze un snapshot al situatiei de acum.

 

 

Poti descarca raportul completand formularul din partea dreapta a ecranului.

Download the resources