STAY CONNECTED. STAY ENGAGED.

Pe 9 martie realitatea noastra s-a schimbat.

A fost un roller coster emotional, dar apoi am facut ceea ce facem noi cel mai bine: am activat resursele diverse care fac ADNul Learning Architect.
 
Stefania ne-a strans pe toti la un loc si ne-a dat directia si inspiratia, Mo ne-a transpus identitatea in toate formatele posibile si ne-a facut sa aratam bine online si sa avem cele mai bune instrumente, Andrei a tras cabluri, a instalat routere, a modificat site-ul, Simona a creat exercitiile interactive si a facilitat sesiuni, Malina a scris, s-a filmat, Anca a filmat, montat, v-a sunat, a creat, Bianca v-a invitat la webinarii si a contiuat sa faca propunerile noastre sa arate excelent, Gabriela v-a sunat, v-a scris, v-a tinut informati despre ceea ce facem, Maria a cercetat si analizat, Horia... Horia abia a venit dar deja ne zice cum se face, Vlad si Liviu ne descretesc fruntile si creeaza continut valoros.
 
In ultimele saptamani am muncit non-stop, am vorbit cu voi, am tinut webinarii pe teme relevante acum cu peste 100 de membri ai comunitatii HR, am empatizat cu provocarile voastre, am creat, am prototipat. 
 
Acum suntem increzatori ca putem sa ajutam. Nu avem solutia magica, dar avem instrumentele cu care putem sa oferim suport oamenilor vostri sa ramana conectati, sa ramana captivati.
 

Descarca brosura noastra de aici.