The Wellbeing Way - Eveniment de lansare

Ce se afla in spatele starii de bine?


“Placinta fericirii”, graficul devenit celebru al Sonjei Lyubomirsky, ne arata ca nivelul nostru de fericire este generat in masura de 50% din surse genetice, 10% din circumstantele exterioare insa restul de 40% vine din activitati intentionale. 


Practicate in mod constient, aceste activitati devin abilitati personale. Devin drumul tau catre o stare de bine.

Placinta fericirii
 

Ce este “the Wellbeing Way”?

Pentru tine si echipa ta, noi am creat vehiculul care accelereaza drumul catre o stare de bine, un vehicul cu doua roti: abilitatile de a cultiva pozitivul & abilitatile de a gestiona negativul.
Acest vehicul este un program de invatare omnilearning care contine:

  • O calatorie sincronica cu 2 “roti”, 2 programe distincte si complementare: PERMA (pentru abilitatile de a cultiva pozitivul) si Neurowisdom (pentru abilitatile de a te ridica desupra negativului)
  • O calatorie asincronica, livrata pe aplicatia noastra LearnON (misiuni de invatare, microlearning, social learning)
  • Pastile video cu instrumente de impact

 

Ce contine calatoria sincronica “PERMA”?

O calatorie in 5 episoade care ofera instrumente de psihologie pozitiva aplicate, inspirate din cercetarile lui Martin Seligman, pe cele 5 dimensiuni ale fericirii autentice, acronimul PERMA (nu ne iese in romana 😊): 

  • Emotii Pozitive  - cum cultivam constient emotiile pozitive in viata noastra
  • Engagement  - cum ne cream premisele pentru o stare de flux psihologic
  • Relatiile – cum crestem calitatea relatiilor cu cei din jur
  • Meaning – cum transformam semnificatia in sursa de automotivare
  • Achievement – cum ne construim succesul interior, nu doar cel exterior

 

Ce contine calatoria sincronica “Neurowisdom”?

O calatorie in 4 episoade care combina neurostiinta aplicata cu tehnici de self-coaching, asa incat tu sa inveti cum sa folosesti software-ul (mintea ta) ca sa gestionezi hardware-ul (creierul) in 4 momente dificile care ne pot strica echilibrul.

  • Amigdala si gestionarea anxietatii
  • Cortextul entorinal si gestionarea ambiguitatii
  • Ganglionii bazali si crearea obiceiurilor
  • Habenula si gestionarea incertitudinii si riscului

 

Ce contine calatoria asincronica pe LearnON?

Aplicatia este hub-ul experientelor de invatare si ofera accesul participantilor, pe tot parcursul programului la:

  • Microlearning – resurse de invatare 
  • Social Learning – prin forumul de discutii si Q&A constant cu trainerii
  • Action Learning – misiuni de invatare, personalizate pe cele 3 stiluri de invatare cu care lucram (on-the-job, social si teoretic)

 

Ce contin pastilele video?

Videouri de 5-10 minute in care primesti, sub forma concentrata, conceptele si tehnicile cheie, dar si exercitii interactive, in care trainerii care au creat programul te invita sa reflectezi si sa pui in practica.


Cine sunt creatorii programului?

Intreaga echipa Learning Architect, pentru ca la noi creatia este un sport de echipa. Expertii din spatele “the WellBeing Way” sunt:

Malina Chirea

Malina Chirea

Malina este trainer si psiholog, cu 10 ani de experienta. In Learning Architect ea a lucrat cu companii din America, Europa, Asia si Australia, atat manageri cat si specialisti, in proiecte care implica inteligenta emotionala, wellbeing, engagement sau leadership. Pana in 2017, ea a condus Institutul pentru Fericire in cadrul caruia a construit si livrat programe de wellbeing si inteligenta emotionala in comunitati catre aproximativ 4000 de persoane.

 

Simona Caranda

Simona este de formare psihoterapeut si pasionata de dezvoltarea si implementarea programelor de wellbeing (ea spune ca acesta e chiar un hobby), in care poate aduce participantilor atat informatii despre functionarea creierului si psihicului uman, cat si tehnici concrete pentru provocarile zilnice.

 

Cateva dintre certificarile pe care le foloseste sunt: Brain Based Coaching (certificare NLI-Neuroleadership Institute), Solution Focused, Psihoterapie Experientiala, MBSR (Mindfulness Based Stress Reduction), Coaching Strategic si Sistemic.

Simona Caranda
 
Stefania Antone

Stefania Antone

Trainer si consultant cu 18 ani de experienta in crearea si implementarea unor programe de L&D in peste 100 de organizatii din 6 tari si Managing Partner Learning Architect. In 2019, prezenta in "Top 20 traineri" conform studiului L&D Industry Survey. Iar din 2020, Stefania coordoneaza crearea produselor de invatare omnilearning, fiind conectorul dintre stategia noastra si capabilitatile noastre de cercetare, design instructional, design grafic.

 

Bianca Pescaru

Bianca si-a inceput cariera in arta de la o varsta frageda prin pictura si desen.

 

Acum, ea si-a mutat arta in Illustrator si Power Point de aprope 2 ani si jumatate. In acesti ani a imbunatatit vizualul multor materiale si a dezvoltate concepte vizuale pentru prezentari de curs, propuneri de vanzari, pagini de site, postre, evenimente, newslettere, brosuri etc.

 

In 2020 a lucrat la intregul concept vizual pentru mai multe produse, cum ar fi aplicatia mobila LearnON sau proiectul de invatare “Romania cu mintea deschisa”.

Bianca Pescaru
  

Cand si cum:

  • 10 martie 2021 - 14:30 - 17:00
  • Vei primi un email de confirmare a inscrierii si o invitatie in calendar cu link-ul catre webinar
  • Platforma folosita va fi Zoom
  • Acest workshop este dedicat exclusiv managerilor de echipe si comunitatii de L&D
  • Foloseste butonul de mai jos pentru inregistrare
  • Vom limita numarul de participanti, ca sa putem crea o comunitate interactiva si sa oferim ce am promis

 

Pretul:

Nimic, din punct de vedere financiar. Doar timp si energie pentru invatare. Noi vom dedica un maximum din partea noastra si ne-am dori sa vedem aceeasi investitie la tine.

 

Formular de inscriere

* campuri obligatorii

Georgiana Spiridon
Global CPQ Business Strategy, Training & Engagement
Hewlett Packard Enterprise

"Pentru mine L&D Booster constituie o experienta virtuala de invatare foarte bine configurata. Stefania – te apreciez mult, foarte pasionata de crestere si de a ajuta aceasta comunitate extraordinara, iar cele 3 cursuri pe care le-ai livrat au fost foarte excelente, eficiente si informative. Mi-au placut tare mult metodele pedagogice in livrarea de continut care pentru mine au fost esentiale in a-mi antrena mentalitatea si a gasi solutii modelate pe nevoile mele de trainer si nu numai. Sunt o persoana care se adapteaza foarte repede, de aceea nu am simtit ca totul se petrece online – faptul ca m-am conectat fara dificultati cu trainer-ul si/ sau cu participantii a fost minunat si energic. Apreciez nivelul de seriozitate, includere, cunostintele avansate si formatul general de a furniza unelte, concepte diferite si timp alocat pentru activitatile individuale/ grup practice. Nu am putut cere nimic mai mult. Curs minunat, material perfect si instructor fantastic! Multumesc!"

 

Emilia Visan
HR Consultant
High Tech Systems & Software

“M-am bucurat tare mult cand am primit invitatia din partea celor de la Learning Architect de a participa la o serie de training-uri online, odata cu lansarea aplcatiei lor, LearnON, si bineinteles ca nu puteam sa ratez aceasta ocazie. M-au cucerit inca de la primul subiect si pot spune ca asteptam cu nerabdare urmatoarea sesiune. Timpul zbura repede, iar modul in care au gestionat workshop-urile m-au facut sa uit ca sunt in fata laptopului si nu in sala alaturi de ei la sediul de care pot spune ca imi e dor. Cu cea mai mare caldura ii recomand atunci cand vrei sa iti imbunatatesti know-how-ul si skill setul cu subiecte de actualitate prezentate intr-un mod original si de impact, pentru a avea cea mai mare aplicabilitate in contextul profesional in care te afli.”

 

Ioana Toma
Learning Facilitator / Trainer & Coach
Baneasa Developments

"… Pornesti la drum. Este ceata, cararile devin hatisuri si se infunda, nu mai stii ce urmeaza. Total online? Wfh forever? Engagement la distanta? Este anul 2020 spre 2021, iar in calatoria asta ciudata am gasit un ghid generos si cu har: Stefania Antone. Ii multumesc Stefaniei, organizatiei Learning Architect si comunitatii construita de ei in jurul ideii de L&D Booster, pentru instrumente de dezvoltare, inspiratie si intelegere."

 

Ana Maria Alecu
Talent and Organizațional Development Executive
Philip Morris

"Experienta din cadrul L&D Booster a venit la momentul potrivit - intr-o perioada de tranzitie de la un rol la altul, dublata de necesitatea jonglarii intr-un mediu virtual. Pe langa faptul ca programul a fost structurat pe cele mai importante stream-uri, din punctul meu de vedere, pentru un om care activeaza in domeniul L&D, am ajuns sa cunosc oameni care trec prin aceleasi lucruri ca mine si, impreuna, am reusit sa construim o poveste a invatarii sociale minunata. Recomand cu drag acest program pentru o aprofundare si contextualizare mai puternica a metodelor de facilitare si analiza in mediul virtual."

 

Alexandru Molnar
Learning & Development Project Manager
Medicover Romania

"Ma bucur sa fac parte din aceasta comunitate Learning Architect, in care obiectivul principal este sa crestem impreuna prin a impartasi si a ne provoca unul pe altul. Este locul in care, noi, cei care contribuim activ la dezvoltarea oamenilor din jurul nostru ne “ascutim” tehnicile. Intalnirile online, provocarile, strategiile si povestile fiecaruia intalnesc urechile potrivite si energia pe care fiecare membru o depune in mod voluntar pentru un bine mai mare. Va multumesc tare mult pentru ca ati creat acest spatiu minunat."

 

Anca Paun
Area Marketing Skills Development Manager

"Sesiunile cu echipa Learning Architect au fost pline de content valoros, a fost unul din putinele workshopuri in care am ramas conectata pe toata durata sesiunii, fara mare efort. Asta si datorita topicului si a continutului propus de ei, dar mai mult cred ca a venit din partea de facilitare si foarte multe idei preluate nu atat din ce s-a shareuit, cat mai mult din cum s-a desfasurat workshopul (de la energie, la ritm, la interactiune cu audienta, pauze, cadenta, etc etc) Foarte utila experienta si sper sa mai urmeze!"