Webinar "Emotiile in momente de criza - cum comunici sanatos"

Doza de invatare virtuala, rapid administrata, creste imunitatea la panica 😊 Iar (singura) veste buna este ca aceste solutii de invatare virtuala pot fi implementate imediat la voi in organizatie.

Urmarim atent stirile si evoluatia datelor, schimbam procedurile, anulam planuri si intalniri, ne intalnim in celule de criza, trimitem rapoarte, cam asa arata viata multora dintre noi zilele astea.
 
Ce-ar fi insa, ca, in mijlocul nebuniei generale, sa nu ne oprim din a invata? Sa ne uitam la noi, la emotiile noastre, la emotiile celorlalti, ca la o sursa de invatare. O lectie despre comunicare, despre cum poti sa ramai constructiv in mijlocul turbulentelor.

Va invitam sa va puneti ochelarii invatarii si sa va inscrieti la o sesiune virtuala alaturi de noi - avem o platforma de incredere si aplicatii interactive pe care va invitam sa le descoperim impreuna.


Cum vom lucra:

Indiferent de modalitatea de invatare pe care o abordam, nu uitam de filozofia noastra: Analiza - Dezvoltare - Consolidare. Va invitam sa descoperiti atat procesul nostru de invatare cat si modalitatile inovative si adaptate la realitatea de astazi pe care le-am integrat in acest proces.

 

Analiza 

Cu 2 zile inainte de webinar veti primi un mini-survey de analiza de nevoi, pentru a stabili impreuna directia generala a webinarului astfel incat sa raspundem cat mai bine nevoilor voastre de invatare.

 

Dezvoltare 

Cand si unde:

  • 17 Martie 2020
  • De la ora 15:00 la ora 16:30
  • Online :) In dimineata zilei de 17 Martie, veti primi de la noi un scurt reminder care va contine si link-ul catre webinar.

 

Agenda webinarului:

  • Neurostiinta emotiilor – ce se intampla in creierul nostru
  • Numeste emotia – harta emotiilor si rolul ei
  • Comunica-ti emotiile si relationeaza cu emotia celuilalt in 4 pasi concreti

 

Consolidare 

  • Ca aceste micro-abilitati sa se transforme in comportamente, vom reveni la o saptamana dupa webinar cu... Va pastram si o surpriza :)

 

Va multumim pentru participare, in acest moment inscrierile s-au inchis. Vom anunta in curand un now webinar destinat comunitatii de HR si L&D.