Get a taste of Business applied improv for Presence & Connection on Zoom

Lucram cu echipe mici si mari de ani de zile folosind tehnici de improvizatie si am vazut beneficiile acestui tip de joaca pentru echipe: dezvoltarea increderii in membrii echipei, antrenarea prezentei, acceptarea greselilor ca parte din procesul de dezvoltare si mai ales deschiderea de a construi impreuna. 

Mutarea in online al acestui tip de workshop dinamic, plin de energie si umor in sala ne-a provocat in luna martie, cand a inceput toata nebunia cu izolarea sociala. Cum aducem aceasta energie intr-o fereastra de zoom? Ce poate fi mutat in online? Cum putem sa folosim tehnologia in avantajul nostru? Ne-a luat o luna sa trecem prin procesul nostru de a accepta ca lucrurile pot fi facute si altfel, de a descoperi beneficiile pe care le poate aduce aceasta schimbare, de a testa si retesta diverse jocuri pentru a aduce experienta cat mai aproape de misiunea noastra: sa ne conectam prin joaca unii cu altii. Am descoperit ca se poate!

 

Ca sa va aratam ca se poate si pentru ca provocarea in echipele virtuale este tocmai aceasta conectare la nivel uman, va invitam la o ora si jumatate de joaca creativa pentru antrenarea prezentei, spontaneitatii si conectarii. Daca iti place, poate te gandesti sa o introduci in echipa ta in viitor.

Noi ne-am jucat un pic cu invitatia la webinar - poti sa ne vezi in video :)

 

 

Sesiunile noastre sunt...

  • Sincronice - Toata lumea este prezenta in acelasi timp si comunicam toti cu toti
  • Workshop-uri moderate live - Facilitatorii nostri transmit live si interactioneaza cu participantii
  • Interactive - Folosim o serie de aplicatii care ne ajuta sa mentinem sesiunile interactive si captivante

 

Cand si cum:

  • 18 iunie de la 10.30 -12.00
  • Inscrie-te la webinar utilizand formularul de mai jos
  • Vei primi un email de confirmare a inscrierii si o invitatie in calendar cu link-ul catre webinar
  • Platforma folosita va fi Zoom
  • Numarul de locuri este limitat

 

Formular de inscriere

* campuri obligatorii