ROMANIA cu mintea deschisa

Azi e ziua noastra.

Dar e ziua noastra intr-un an care ne pune la incercare.

Un 2020 in care viata noastra s-a schimbat ametitor, am pierdut lucruri, ne-am adaptat, am trait emotii si situatii pe care nu ni le imaginam. Noi suntem in contact cu foarte multi oameni, participanti la training, oameni din companii si multi ne spun ca se simt obositi dupa acest an greu, un an care ne-a pus la incercare rezilienta. Solutii magice nu exista si este o parte de suferinta inevitabila aici, pentru ca fiecare dintre noi am pierdut ceva, unii am pierdut obiceiuri, experiente, altii mai mult, joburi, relatii, oameni.

Si mai importanta acum decat orice parada, este parada gandurilor din mintea noastra. Cat sunt de deschise catre ceilalti? Cat sunt de optimiste? Cat sunt de flexibile si adaptabile?

De ziua noastra, noi iti oferim programul de invatare online “Mintea deschisa”, disponibil gratuit oricui vrea sa isi dezvolte mentalitatea, in perioada 1 decembrie – 31 ianuarie. O calatorie pe care o poti accesa simplu, descarcand pe mobil aplicatia LearnON.

 

Cum accesezi cadoul tau:

Tot ce trebuie sa faci este sa-ti instalezi aplicatia LearnON:

  • Daca vizualizezi aceasta pagina de pe calculator pur si simplu foloseste telefonul tau pentru a cauta in magazinul de aplicatii (App Store sau Google Play) aplicatia LearnON.
  • Daca  vizualizezi acest mesaj de pe telefonul tau apasa pe unul dintre butoanele de jos si vei ajunge direct la aplicatie

 

Ce vei gasi sub ambalaj:

  • 10  episoade video – cu informatii & tehnici de antrenare a mentalitatii
  • 12 misiuni de invatare – prin care vei aplica practic ce ai descoperit
  • Comunitate deschisa – in care vei putea impartasi idei si adresa intrebari
  • Resurse de invatare  – personalizate dupa interesele tale

 

Daca mai ai nevoie de un motiv sa accesezi, Stefania ti-a pregatit un mesaj: