Learning F(l)air 2024

Imagineaza-ti un loc in care gasesti inspiratie pentru proiectele tale de L&D, un loc in care se intalnesc solutiile inovative, conversatiile valoroase si experienetele concrete. Un loc in care vezi, asculti si simti pe propria ta piele invatarea autentica. Un loc din care pleci mai bogat.

Learning F(l)air, a doua editie, este pentru tine daca:

  • Vrei o solutie L&D care sa captiveze inima si mintea oamenilor
  • Vrei ceva diferit, nu "ce face toata lumea"
  • Vrei o experienta de invatare din care sa ramai cu ceva semnificativ, imediat
  • Vrei o conversatie cu experti prietenosi care sa iti inteleaga nevoile

Ce te asteapta la Learning F(l)air?

Learning F(l)air aduna intr-un singur loc 7 standuri interactive, cu solutii Boardgames - Team Effectiveness - Leadership & Engagement si 5 demouri practice cu traineri experti, pe cele mai inovative teme ale noastre. Pentru demo-uri locurile sunt limitate.

Iar partenerii nostri de la Cyber Event iti vor crea o experienta memorabila si un eveniment în care tehnologia digitală se imbina perfect cu tehnologia invatarii de impact.


Cand si cat costa?

Evenimentul va avea loc in format fizic, pe 26 aprilie, intre orele 09:30 si 17:00, in Bucuresti. Poti veni oricand intre aceste ore, standurile noastre te asteapta. Foloseste sectiunea de aici pentru a iti adauga evenimentul in calendar. Pentru participarea la demo-uri este necesara inscrierea in prealabil aici

 

Add event to calendar

AppleGoogleOffice 365OutlookOutlook.comYahoo




7 standuri facilitate, inovatie - inspiratie - conversatie despre:


BOARDGAMES – Creatie Learning Architect

Savannah – Jocurile inteligentei emotionale

Primul boardgame care antreneaza inteligenta emotionala in business – un skill fundamental pentru cultura feedbackului, managementul conflictelor, un climat de colaborare sanatoasa.

Mai multe detalii aici


S.A.V.I.R.O.A.D – Jocurile Lider-Coach

Cel mai inovativ mod prin care liderii de oameni se antreneaza sa sustina motivatia si engagementul echipei pe 3 dimensiuni, Inima – Minte – Maini, antrenandu-si 8 microabilitati pentru conversatii de impact membrii echipei: Sondarea, Aprecierea, Validarea, Integrarea ideilor, Recadrajul, Observatiile, Actionabilitatea, De ce-ul.

Mai multe detalii aici


Chameleon – Adapt to Sell

Primul workshop game-based care antreneaza abilitati avansate de influentare & persuasiune, prin strategii cercetate de neurostiinta si psihologie sociala, ajutand oamenii de vanzari si / sau specialistii sa aiba impact din prima conversatie cu orice tipologie de client, sa raspunda eficient obiectiilor si sa influenteze rapid decizia de cumparare.

Mai multe detalii aici


TEAM EFFECTIVENESS

Team Coaching & 6 Team Conditions

Cum folosim Team Coaching ca un proces sistemic prin care crestem capabilitatile echipelor de a obtine performanta colaborativ si cum includem o metodologie stiintifica de masurare a eficacitatatii echipelor, 6 Team Conditions.

Mai multe detalii aici


Emotional Culture cu Emotional Culture Deck

Un workshop card-based, dinamic si inclusiv, bazat pe o licenta internationala prin care echipele invata sa isi puna emotiile pe agenda de lucru, sa identifice cultura emotionala dorita (si cea nedorita), dar si actiuni si ritualuri concrete prin care o pot construi impreuna. Rezultatul este cresterea nivelului de siguranta psihologica in echipa, precum si a orientarii spre invatare, doua ingrediente fundamentale pentru eficacitatea echipei.

Mai multe detalii aici


LEADERSHIP & ENGAGEMENT

The M.A.G.I.C. of Engagement

Un program de leadership sub licenta DecisionWise, prin care descoperi cei 5 factori care determina angajamentul si wellbeingul in job: Meaning, Autonomy, Growth, Impact, Connection.

Mai multe detalii aici


7 programe de leadership inovatoare

Ce poti face diferit intr-un program de leadership – prin co-creare, spatii de practica si conversatie, facilitare creativa, experiente Inima-Minte-Maini, asa incat programul tau de leadership sa nu fie o insiruire de module de curs, ci experienta transformationala pentru liderii din organizatie.

Mai multe detalii aici



5 demouri cu traineri experti, inovatie – inspiratie – experiente – cu locuri limitate:

  • Savannah – jocurile comunicarii inteligente emotional, jocul 1

    Te invitam sa experimentezi primul dintre cele 3 boardgame-uri Savannah, descoperind joaca cu cele 2 personaje principale, Sacalul si Girafa, 2 tipuri de limbaj emotional, astfel incat sa stii cum sa eviti greseli de comunicare in echipa si cum sa comunici in mod eficient, facand saltul de la pasiv-agresiv la asertiv-empatic.

    Aceasta experienta este pentru tine daca iti doresti sa:

    • Iti antrenezi abilitatea de a gestiona impulsurile agresive si a le exprima asertiv;
    • Explorezi moduri de comunicare care cresc cultura feedbackului in echipa si organizatia ta;
    • Vrei sa experimentezi un boardgame antrenant de comunicare.

    Trainer expert: Alexandra Coravu

    Te poti inscrie aici la acest demo.


  • S.A.V.I.R.O.A.D. – jocurile lider-coach, jocul 1

    Intr-o lume in care leaderii jongleaza intre asteptarile de performanta din ce in ce mai mari si asteptarile de wellbeing, apare intrebarea: Cum comunici, astfel incat echipa ta sa performeze si sa creasca in mod echilibrat? Care sunt raspunsurile constiente care au impact pozitiv asupra Inimii (starea emotionala) – Mintii (gandirea clara) – Mainilor (orientarii spre actiune) a oamenilor?

    Aceasta experienta este pentru tine daca iti doresti sa:

    • Explorezi abilitatile de leadership care pot creste angajamentul si performanta echipelor;
    • Descoperi un instrument care transforma conversatiile 1 la 1 intre manageri si echipa;
    • Explorezi o metoda de invatare inovativa prin boardgame sau, cum ii spunem noi, ‘repetitie fara plictiseala’.

    Trainer expert: Stefania Antone

    Te poti inscrie aici la acest demo.


  • Chameleon – Adapt to Sell

    Te invitam sa experimentezi The Colors, primul joc din cele 3 jocuri Chameleon, care antreneaza abilitatea de a crea chimie si incredere, folosind ''power words”.

    Aceasta experienta este pentru tine daca iti doresti sa:

    • Descoperi care este diferenta dintre un expert in produse si solutii si un expert in vanzari;
    • Intelegi rapid care sunt nevoile clientului si ce spui/ce nu spui pentru a apasa pozitiv “butoanele fierbinti”;
    • Explorezi o metoda de invatare inovativa prin boardgame sau, cum ii spunem noi, ‘repetitie fara plictiseala’.

    Trainer expert: Stefania Antone

    Te poti inscrie aici la acest demo.


  • Cultura emotiei cu Emotional Culture Deck

    Te invitam sa explorezi primii pasi dintr-un workshop dinamic si practic, card-based, prin care liderii si echipele construiesc o cultura emotionala sanatoasa.

    Aceasta experienta este pentru tine daca iti doresti sa:

    • Constientizezi rolul emotiilor in obtinerea performantei, prin 2 intrebari puternice: Ce emotii ne dorim sa simtim ca sa avem succes impreuna? Ce emotii nu ne dorim sa simtim ca sa avem succes impreuna?
    • Descoperi cum putem introduce emotiile pe agenda de lucru a echipei intr-un mod care creste siguranta psihologica;
    • Afli idei de ritualuri pentru o cultura emotionala sanatoasa, din proiectele cu clientii nostri.

    Trainer expert: Bogdan Grigore

    Te poti inscrie aici la acest demo.


  • M.A.G.I.C. of Engagement

    Programul the M.A.G.I.C of Engagement este un program certificat DecisionWise, bazat pe cercetarile publicate in cartea “Engagement Magic”, cu date obtinute de la 32 de milioane de angajati din 70 de tari.

    Programul combina o experienta face-to-face cu un program de e-learning si o serie de instrumente de assessment individual si organizational, prin care crestem nivelul de engagement, wellbeing si retentie in organizatii.

    Aceasta experienta este pentru tine daca iti doresti sa:

    • Vrei sa reflectezi la propriul tau nivel de engagement – cu un instrument de autoevaluare;
    • Descoperi cele 5 elemente cheie care influenteaza angajamentul si starea de bine la locul de munca, pentru tine si pentru ceilalti;
    • Explorezi o metodologie cercetata international prin care sa cresti engagementul in organizatie.

    Trainer expert: Raluca Dumitru

    Te poti inscrie aici la acest demo.


Ce spun participantii despre prima editie Learning F(l)air:

>Madalina Bocai - People & Culture Partner la Tbi Bank

I want to share the excitement & incredible experience from the "Learning F(l)air" Workshop. It was a remarkable event dedicated to Emotional Culture, a trending topic with a tremendous impact on any organization - from Engagement & Employer Branding to Learning & Development. We had a passionate debate about:


How to build a conscious emotional culture,
Making people associate the organization not only with tasks and processes, but with authentic emotions and shared values.


Moreover,I had the opportunity to experience the M.A.G.I.C of Engagement, to play the game of Emotional Intelligent Communication and a lot more.


Thrilled with the workshop's impact on my People & Culture skills - a game-changer. Grateful to Learning Architect for empowering my voice, and a big shoutout to Alexandra Trandafir for the invite


Te poti inscrie AICI la demo-uri


Nu rata:

  • 5 demouri practice cu cele mai solicitate programe de training - locuri limitate
  • 7 standuri special pregatite pentru tine, cu jocuri testate si certificari internationale, cu traineri seniori deschisi la conversatie