6 Teams Conditions – eveniment de lansare – 18 noiembrie

Intr-o lume in schimbare accelerata, performanta se produce doar colaborativ.

Vorbim in organizatii despre echipe agile, autonome, autosuficiente, insa majoritatea managerilor sunt antrenati sa gestioneze performanta individuala, nu a echipelor.

Vino alaturi de noi pe 18 noiembrie, de la 10 la 12, la evenimentul de lansare.

Agenda evenimentului

  • De la gandirea focusata pe simptomele echipei la gandirea sistemica
  • Cele 6 conditii pentru echipe eficace:
    • 3 conditii esentiale: Real Team, Compelling Purpose, Right People
    • 3 conditii facilitatoare: Supportive Context, Sound Structure, Team Coaching
  • Radiografia care iti arata tot ce ai nevoie sa stii despre echipa ta: TDS (Team Diagnostic Survey)
  • Experimenteaza elemente ale modelului 6TC – sesiune experientiala

 

Vrei sa afli mai multe despre 6 Team Conditions pana la intalnirea noastra?

BROSURA

 

Gazdele evenimentului

Stefania Antone
Stefania Antone

Trainer si consultant cu 18 ani de experienta in crearea si implementarea unor programe de L&D in peste 100 de organizatii din 6 tari si Managing Partner Learning Architect. In 2019, prezenta in "Top 20 traineri" conform studiului L&D Industry Survey. 
Desi inceputurile in training au fost, desigur, intr-o varianta face to face pe meleaguri mioritice, Stefania a inceput din 2015 proiectele de  design & facilitare virtuala cu echipe multiculturale, experienta valoroasa care a contribuit la lansarea in 2020 a strategiei omnilearning a Learning Architect. Pe langa partea de strategie omnilearning, Stefania este in continuare un trainer foarte activ, fiind implicata in 2020 in proiecte de livrare virtuala in 13 organizatii. Dupa incheierea programului de certificare cu 6TC, Stefania este Certified TDS Foundational Practitioner.

 
Simona Caranda

Trainer si consultant, Simona s-a implicat in programe de dezvoltare cu zeci de organizatii in ultimii ani. Formarea ei initiala este de psihoterapeut - de acolo aduce cunostinte solide despre functionarea psihicului uman pe care le faciliteaza intr-un mod practic in programele in care este implicata. De cativa ani a descoperit pasiunea pentru lucrul cu echipe, motiv pentru care a investit o mare parte din timp si energie in programe de team development. In acest an Simona a dus calatoriile cu echipele la un nou nivel: a devenit Certified Master Practitioner in 6 Team Conditions, o metodologie solida de lucru cu echipe dezvoltata in cadrul Harvard. Citatul ei preferat apartine chiar co-fondatorului modelului 6 Team Conditions, Richard Hackman: "I have no question that when you have a team, the possibility exists that it will generate something magic, producing something extraordinary. But don`t count on it."

Simona Caranda

Cand si cum:

  • O sesiune interactiva de 2 ore pe 18 noiembrie, de la 10:00 la 12:00
  • Vei primi un email de confirmare a inscrierii si o invitatie in calendar cu link-ul catre webinar
  • Platforma folosita va fi Zoom
  • Foloseste butonul de mai jos pentru inregistrare
  • Acesta este un workshop destinat exclusiv comunitatii de HR si L&D, precum si managerilor responsabili de eficacitatea echipelor.

 

Pretul:

  • Nimic, din punct de vedere financiar. Doar timp si energie pentru invatare. Noi vom dedica un maximum din partea noastra si ne-am dori sa vedem aceeasi investitie la tine.

 

Formular de inscriere:

* campuri obligatorii