Sesiune live open Trainerul Virtual

Daca iti construiesti acum strategia de L&D si ai decis ca abilitatile trainerului de a facilita intr-un mediul virtual fac diferenta, acest curs este pentru tine si colegii tai traineri.

Ce vei castiga

  • Tehnici concrete de a crea engagement in sesiunile virtuale
  • Capcane in facilitarea virtuala si tipurile de intrebari care functioneaza
  • Instrumente tehnologice de impact
  • Intrebari si raspunsuri pe provocarile tale 

 

Ce contine agenda sesiunii

  • Provocari in sesiunile virtuale
  • Cum iti optimizezi prezenta & impactul personal - dimensiunile prezentei si elementele cheie care sustin o prezenta virtuala puternica
  • Cum utilizezi eficient tehnologia - capcanele platformelor multiple si cum putea crea engagement prin instrumente adaptate
  • Cum facilitezi virtual - greselile facilitatorului de "sala" si tehnici de questioning si dinamica de grup virtual
  • Cum creezi engagement prin activitati experientiale - cele trei dimensiuni prin care spargi "oboseala de platforma"

 

Si un cadou pentru tine

La final, participantii primesc ghidul "Trainer's Guide for Engagement in a Virtual World", un ghid cu tehnici si exemple concrete, pe care le puteti aplicat imediat.

 

Cum lucram

  • O sesiune intensa de 4 ore in care vom combina:
  • know-how de la traineri experti, cu vasta experienta in mediul virtual
  • sharing intre participanti
  • invatarea prin actiune, aplicand pe loc tehnicile discutate si primind feedback

 

Cine sunt trainerii 

Stefania Antone

Stefania Antone

Trainer si consultant cu 18 ani de experienta in crearea si implementarea unor programe de L&D in peste 100 de organizatii din 6 tari si Managing Partner Learning Architect. In 2019, prezenta in "Top 20 traineri" conform studiului L&D Industry Survey. 
Desi inceputurile in training au fost, desigur, intr-o varianta face to face pe meleaguri mioritice, Stefania a inceput din 2015 proiectele de  design & facilitare virtuala cu echipe multiculturale, experienta valoroasa care a contribuit la lansarea in 2020 a strategiei omnilearning a Learning Architect. Pe langa partea de strategie omnilearning, Stefania este in continuare un trainer foarte activ, fiind implicata in 2020 in proiecte de livrare virtuala in 13 organizatii.

 

Simona Caranda

Simona este Trainer si Learning Experience Design Lead in cadrul Learning Architect, unde dezvolta si implementeaza programe de dezvoltare, imbinand 2 pasiuni: psihologia - de formare este si psihoterapeut; si dezvoltarea adultilor in context organizational - absolventa a Human and Organizational Development in Universidad Autonoma de Barcelona.
Initial, pasiunea ei au fost trainingurile in sala, insa intre timp a devenit trainer virtual certificat ATD (Association for Talent and Development) si momentan creeaza design-ul pentru sesiuni virtuale interactive (VILT-Virtual Instructor Lead Trainings). Unul din cele mai semnificative proiecte in acest sens este contributia Simonei la convertirea grilei de programe Learning Architect, din sesiuni in class in sesiuni virtuale, in care clientii au apreciat pe langa continutul programelor si nivelul de interactivitate al sesiunilor.

Simona Caranda
 

Cand si cum:

  • O sesiune intensa de 4 ore, pe 25 februarie, de la 13:00 la 17:00
  • Vei primi un email de confirmare a inscrierii si o invitatie in calendar cu link-ul catre webinar
  • Platforma folosita va fi Zoom
  • Am limitat numarul de locuri la 20 pentru a creste interactivitatea sesiunii
  • Foloseste butonul de mai jos pentru inregistrare

 

Pretul:

  • Pretul este de 98Eur + TVA per participant
  • Plata se poate face direct online sau puteti sa ne lasati datele de facturare si va contactam ulterior inregistrarii

 

Inscrie-te

 

Ce spun participantii la cursurile noastre de L&D despre noi:

 

Georgiana Spiridon
Global CPQ Business Strategy, Training & Engagement
Hewlett Packard Enterprise

"Pentru mine L&D Booster constituie o experienta virtuala de invatare foarte bine configurata. Stefania – te apreciez mult, foarte pasionata de crestere si de a ajuta aceasta comunitate extraordinara, iar cele 3 cursuri pe care le-ai livrat au fost foarte excelente, eficiente si informative. Mi-au placut tare mult metodele pedagogice in livrarea de continut care pentru mine au fost esentiale in a-mi antrena mentalitatea si a gasi solutii modelate pe nevoile mele de trainer si nu numai. Sunt o persoana care se adapteaza foarte repede, de aceea nu am simtit ca totul se petrece online – faptul ca m-am conectat fara dificultati cu trainer-ul si/ sau cu participantii a fost minunat si energic. Apreciez nivelul de seriozitate, includere, cunostintele avansate si formatul general de a furniza unelte, concepte diferite si timp alocat pentru activitatile individuale/ grup practice. Nu am putut cere nimic mai mult. Curs minunat, material perfect si instructor fantastic! Multumesc!"

 

Emilia Visan
HR Consultant
High Tech Systems & Software

“M-am bucurat tare mult cand am primit invitatia din partea celor de la Learning Architect de a participa la o serie de training-uri online, odata cu lansarea aplcatiei lor, LearnON, si bineinteles ca nu puteam sa ratez aceasta ocazie. M-au cucerit inca de la primul subiect si pot spune ca asteptam cu nerabdare urmatoarea sesiune. Timpul zbura repede, iar modul in care au gestionat workshop-urile m-au facut sa uit ca sunt in fata laptopului si nu in sala alaturi de ei la sediul de care pot spune ca imi e dor. Cu cea mai mare caldura ii recomand atunci cand vrei sa iti imbunatatesti know-how-ul si skill setul cu subiecte de actualitate prezentate intr-un mod original si de impact, pentru a avea cea mai mare aplicabilitate in contextul profesional in care te afli.”

 

Ioana Toma
Learning Facilitator / Trainer & Coach
Baneasa Developments

"… Pornesti la drum. Este ceata, cararile devin hatisuri si se infunda, nu mai stii ce urmeaza. Total online? Wfh forever? Engagement la distanta? Este anul 2020 spre 2021, iar in calatoria asta ciudata am gasit un ghid generos si cu har: Stefania Antone. Ii multumesc Stefaniei, organizatiei Learning Architect si comunitatii construita de ei in jurul ideii de L&D Booster, pentru instrumente de dezvoltare, inspiratie si intelegere."

 

Ana Maria Alecu
Talent and Organizațional Development Executive
Philip Morris

"Experienta din cadrul L&D Booster a venit la momentul potrivit - intr-o perioada de tranzitie de la un rol la altul, dublata de necesitatea jonglarii intr-un mediu virtual. Pe langa faptul ca programul a fost structurat pe cele mai importante stream-uri, din punctul meu de vedere, pentru un om care activeaza in domeniul L&D, am ajuns sa cunosc oameni care trec prin aceleasi lucruri ca mine si, impreuna, am reusit sa construim o poveste a invatarii sociale minunata. Recomand cu drag acest program pentru o aprofundare si contextualizare mai puternica a metodelor de facilitare si analiza in mediul virtual."

 

Alexandru Molnar
Learning & Development Project Manager
Medicover Romania

"Ma bucur sa fac parte din aceasta comunitate Learning Architect, in care obiectivul principal este sa crestem impreuna prin a impartasi si a ne provoca unul pe altul. Este locul in care, noi, cei care contribuim activ la dezvoltarea oamenilor din jurul nostru ne “ascutim” tehnicile. Intalnirile online, provocarile, strategiile si povestile fiecaruia intalnesc urechile potrivite si energia pe care fiecare membru o depune in mod voluntar pentru un bine mai mare. Va multumesc tare mult pentru ca ati creat acest spatiu minunat."

 

Anca Paun
Area Marketing Skills Development Manager

"Sesiunile cu echipa Learning Architect au fost pline de content valoros, a fost unul din putinele workshopuri in care am ramas conectata pe toata durata sesiunii, fara mare efort. Asta si datorita topicului si a continutului propus de ei, dar mai mult cred ca a venit din partea de facilitare si foarte multe idei preluate nu atat din ce s-a shareuit, cat mai mult din cum s-a desfasurat workshopul (de la energie, la ritm, la interactiune cu audienta, pauze, cadenta, etc etc) Foarte utila experienta si sper sa mai urmeze!"

 

Inscrie-te