Virtual Meetings – transforma intalnirile virtuale intr-un spatiu al conectarii si prezentei!

Conectare, energie, prezenta – asa arata intalnirile virtuale, intr-un scenariu ideal. In realitate, excesul de tehnologie provoaca “oboseala digitala”, care se traduce prin lipsa de prezenta, feedbackuri intarziate, camera pornite sau oprite intamplator.

Learning Architect te invita la un workshop prin care sa transformi idealul in realitate: oboseala si plictiseala pot fi inlocuite de conectare si idei, cu instrumente concrete pentru o facilitare virtuala eficienta, instrumente pe care le vom explora impreuna.


DE CE sa participi

Ca sa descoperi si sa experimentezi:

  • Tehnici de facilitare virtuala, pentru cresterea interactivitatii si a engagementului;
  • Tehnici pentru managementul energiei, prin care mentii energia participantilor la un nivel ridicat si gestionezi “oboseala digitala”
  • Cum sa setezi un cadru cu norme constructive, nu restrictive;


CUM participi

  • Invitatia se adreseaza echipelor de HR si L&D, oamenii care ne sunt alaturi noua, trainerilor si facilitatorilor, pe tot parcursul anului, la bine si la greu. Oameni care vor sa transforme intalnirile virtuale intr-un spatiu al conectarii si prezentei;
  • Inscrierea se face prin completarea formularului de mai jos;

CAND si CAT COSTA

  • 16 Martie 2022, 10-12, pe Zoom;
  • Doar 2 ore pline de invatare si practica, intr-un mediu relaxat si prietenos, asa cum te-am obisnuit. Altfel, participarea este gratuita - cadoul nostru pentru tine.


Gazdele evenimentului

Stefania Antone
Stefania Antone

Trainer si consultant cu 18 ani de experienta in crearea si implementarea unor programe de L&D in peste 100 de organizatii din 6 tari si Managing Partner Learning Architect. In 2019, prezenta in "Top 20 traineri" conform studiului L&D Industry Survey.


Desi inceputurile in training au fost, desigur, intr-o varianta face to face pe meleaguri mioritice, Stefania a inceput din 2015 proiectele de design & facilitare virtuala cu echipe multiculturale, experienta valoroasa care a contribuit la lansarea in 2020 a strategiei omnilearning a Learning Architect.

Pe langa partea de strategie omnilearning, Stefania este in continuare un trainer foarte activ, fiind implicata in 2020 in proiecte de livrare virtuala in 13 organizatii. Dupa incheierea programului de certificare cu 6TC, Stefania este Certified TDS Foundational Practitioner.

 



Formular de inscriere

* campuri obligatorii