Houston League 2022

Experienta de invatare prin joaca pentru tine si echipa ta, alaturi de Learning Architect

Teambuilding, invatare prin joaca si competitie – a zis cineva Houston League?


AHA!

O experienta de neuitat, momentul de AHA – asa cum il descriu participantii de pe 5 continente – jocul Houston este provocator, interactiv si se bucura de recunoastere internationala.



De el s-au bucurat si cei peste 60 de participanti care au acceptat provocarea Learning Architect in Decembrie, asa ca am decis sa repetam succesul: daca nu ai profitat de ocazie atunci, acum e momentul: organizam o noua editie a campionatului online – cadou pentru tine si echipa ta. Daca ai participat in Decembrie, te rugam sa lasi locul acum celor care vor avea parte in premiera de aceasta experienta.


O misiune ambitioasa + deadline foarte strans + teamwork = reteta perfecta pentru deconectarea de la task-urile zilnice. Timp de 3 ore, tu si echipa ta aveti ocazia sa “pasiti pe Marte”, pe un teren de joaca in care invatam si ne simtim bine impreuna.



DE CE sa participi

Ca sa te conectezi cu echipa ta si sa descoperiti impreuna:

  • cum puteti gestiona informatii complexe,
  • cum puteti creste viteza si calitatea deciziilor luate impreuna,
  • cum colaborati in situatii de presiune,
  • cum adaptati comunicarea intr-un mediu de lucru remote


CUM participi

  • Campionatul se adreseaza echipelor de 3-5 oameni – daca echipa ta este mai mare, atunci lanseaza un apel si ia alaturi de tine colegii care se inscriu; daca echipa ta este mai mica, atunci coopteaza un alt coleg;
  • Daca vrei sa participi doar tu, vom avea si echipe de joc mixte si sigur iti vei gasi un loc la noi
  • Invitatia se adreseaza echipelor de HR si L&D, oamenii care ne sunt alaturi noua, trainerilor si facilitatorilor, pe tot parcursul anului, la bine si la greu. Oamenii cu care ducem cel mai greu si cel mai frumos campionat.
  • Inscrie-te folosind formularul de mai jos
  • In apropierea evenimentului iti vom cere adresele de email ale coechipierilor tai pentru a putea organiza partea administrativa inainte de a incepe campionatul

CAND si CAT COSTA

  • 18 februarie 2022, 14:00 – 17:00, pe Zoom
  • Acesta este cadoul nostru pentru voi. Nu va costa nimic altceva decat 3 ore pline de distractie si invatare si bineinteles un zambet


Gazdele evenimentului

Stefania Antone
Stefania Antone

Trainer si consultant cu 18 ani de experienta in crearea si implementarea unor programe de L&D in peste 100 de organizatii din 6 tari si Managing Partner Learning Architect. In 2019, prezenta in "Top 20 traineri" conform studiului L&D Industry Survey.


Desi inceputurile in training au fost, desigur, intr-o varianta face to face pe meleaguri mioritice, Stefania a inceput din 2015 proiectele de design & facilitare virtuala cu echipe multiculturale, experienta valoroasa care a contribuit la lansarea in 2020 a strategiei omnilearning a Learning Architect.

Pe langa partea de strategie omnilearning, Stefania este in continuare un trainer foarte activ, fiind implicata in 2020 in proiecte de livrare virtuala in 13 organizatii. Dupa incheierea programului de certificare cu 6TC, Stefania este Certified TDS Foundational Practitioner.

 
Bianca Popilian

Bianca are doua mari pasiuni: arta si oamenii, pe care le imbina prin a fi graphic designer, psihoterapeut si trainer junior. Are grija ca Learning Architect sa arate bine si colorat de mai bine de trei ani, timp in care a dezvoltat si creat numeroase materiale de curs, promotionale, campanii, concepte de produs si chiar intreaga interfata a aplicatiei noastre mobile, LearnOn.

In acelsi timp, licentiata in Psihologie si cu formare de baza in psihoterapie, nu poate sta departe de interactiunea cu oamenii tinand cursuri in Asociatia Studentilor la Psihologie si Stiintele Educatie, fiind trainer junior in anumite proiecte Learning Architect si practicand psihoterapia in cabinetul individual.

Pe langa toate acestea, ii plac mult jocurile si abia asteapta sa va fie alaturi la Houston League.

Bianca Popilian
 
Horia Popescu
Horia Popescu

Horia este Project Manager al Learning Architect si a facut asta intr-o forma sau alta, de peste 7 ani. Se concentreaza pe procese care sa reprezinte spiritul echipei dar care sa conduca si catre rezultate intr-un mod armonios.

Faciliteaza sesiuni virtuale din zona de Managing Complexity si nu de putine ori ii place sa se duca mai departe si livreze traininguri de hard-skills pentru solutii de Remote Team Management.

Fiind licentiat in Stiinte Politice si Doctorand in Filosofie se bucura de un spirit critic dezvoltat si de o gandire de tip Growth Mindset – lucru care il face sa fie permanent deschis provocarilor





Suntem maguliti de interesul vostru pentru acest workshop. Toate locurile au fost ocupate pentru aceasta sesiune, vom reveni :)