S.A.V.I.R.O.A.D – Jocurile Leader-Coach - Editia Bucuresti 14 septembrie

Intr-o lume in care leaderii jongleaza intre asteptarile de performanta din ce in ce mai mari si asteptarile de wellbeing, apare intrebarea:

Cum comunici, astfel incat echipa ta sa performeze si sa creasca in mod echilibrat?

Performanta sustenabila se obtine cu motivatie, iar motivatia necesita claritate, impact personal si dezvoltare continua. In acest context, rolul leaderului de a “se ingriji de toate” devine cu atat mai provocator, cu cat fiecare membru al echipei are nevoi si motivatii diferite.

Astfel, leaderii trebuie sa gaseasca echilibrul intre rolul de manager - care ofera viziune, ghidare si rolul de coach – care ajuta fiecare membru sa isi gaseasca resursele si sa le foloseasca la potentialul maxim.

Pentru asta, noi iti propunem 8 micro-abilitati de comunicare, care transforma conversatiile (fie ele spontane sau programate): Sondarea, Aprecierea, Validarea, Integrarea, Recadrajul, Observatia, Actionabilitatea si De ce-ul.

Te invitam sa le descoperi si le practici, jucand, in premiera, “S.A.V.I.R.O.A.D. – Jocurile Leader-Coach” – primul game-based workshop din Romania care te antreneaza sa devii un leader-coach.

Participa la lansarea oficiala a “S.A.V.I.R.O.A.D. – Jocurile Leader-Coach” si fa un pas pe drumul de la manager, la leader-coach!



CAND?

14 septembrie, orele 10:00-17:00



UNDE?

Intr-o locatie speciala din Bucuresti (pe care o vom anunta ulterior) si de care vor beneficia doar primii 50 de inscrisi (numarul locurilor este limitat)



CE cuprinde agenda?

  • S.A.V.I.R.O.A.D. Jocul 1 – Drumul tau de leader-coach pas cu pas– vei invata sa alegi un raspuns cu impact optim, pe 3 dimensiuni care sustin peformanta (metaforic denumite “inima-minte-maini”);
  • S.A.V.I.R.O.A.D. Jocul 2 – Drum tau de leader-coach in viteza – vei expora cele 8 micro-abilitati, apoi le vei recunoaste si le vei aplica in conversatii rapide cu membrii echipei;
  • S.A.V.I.R.O.A.D. Jocul 3 – Drumul tau de leader-coach in actiune – vei aplica cele 8 micro-abilitati, construind o echipa, cautand in mod constient sa cresti angajamentul si performanta cu “proprii angajati”, pe care ii vei “salva de la demisie”;


DE CE sa participi?

  • Ca sa descoperi si sa practici intens cele 8 micro-abilitati de comunicare prin care devii leader-coach;
  • Ca sa primesti feedback live, intr-un cadru deschis si prietenos – metoda perfecta de deconectare de la task-urile zilnice;
  • Ca sa faci networking cu alti specialisti din HR si L&D, impartasind bune practici si lectii invatate in leadership;


CUM participi:

Invitatia se adreseaza oamenilor de HR si L&D, oamenii care ne sunt alaturi noua, trainerilor si facilitatorilor, pe tot parcursul anului, la bine si la greu. Oameni care vor sa descopere si sa practice un mod de comunicare sanatos.

Inscrierea se face prin completarea formularului de mai jos.



CAT costa?

O investitie de timp si energie.

Si 100 de euro taxa de anulare – doar in cazul in care o situatie neasteptata te forteaza sa anulezi, cu mai putin de 48 de ore inainte de eveniment - ceea ce speram sa nu fie cazul. Acesta este modul nostru de a ne proteja investitia de timp si energie si iti multumim anticipat pentru intelegere.



Gazdele evenimentului

Stefania Antone
Stefania Antone

Trainer si consultant cu 18 ani de experienta in crearea si implementarea unor programe de L&D in peste 100 de organizatii din 6 tari si Managing Partner Learning Architect. In 2019, prezenta in "Top 20 traineri" conform studiului L&D Industry Survey.


Desi inceputurile in training au fost, desigur, intr-o varianta face to face pe meleaguri mioritice, Stefania a inceput din 2015 proiectele de design & facilitare virtuala cu echipe multiculturale, experienta valoroasa care a contribuit la lansarea in 2020 a strategiei omnilearning a Learning Architect.

Pe langa partea de strategie omnilearning, Stefania este in continuare un trainer foarte activ, fiind implicata in 2020 in proiecte de livrare virtuala in 13 organizatii. Dupa incheierea programului de certificare cu 6TC, Stefania este Certified TDS Foundational Practitioner.

 

Formular de inscriere

Formular de inscriere

* camp obligatoriu
Acord