Open your Mind at Open Days

5 zile
5 trenduri
5 soluții pentru 15 profesioniști care caută performanța în echipele lor

Om - Echipă - Organizație. Triada mediului de business de pretutindeni este într-o continuă schimbare și reașezare. De ce? Pentru că tehnologiile se schimbă. Pentru că nevoile și așteptările oamenilor evoluează. Și pentru că economia interconectată global produce adesea anxietate sau măcar îngrijorare.

 

Așadar, trendurile de ieri devin perimate, iar cele de azi trebuie înțelese. Iar odată înțelese, ele trebuie puse în folosul propriei echipe și organizații.

Când

În luna septembrie, ne deschidem porțile (de fapt, e o ușă pe Bulevardul Dacia 😀) vreme de 5 zile la rând, ca să discutăm trenduri și să venim cu soluții.

Agenda

 

Pe 2 septembrie, vom explora metode de facilitare creativa ”out of the box” într-o organizație. Testate, rafinate de noi în timp. Pentru că definirea strategiilor de business, valorile organizaționale și viziunea de leadership sunt strâns legate de ”cât de echipă este o echipă”. Pentru asta, vom folosi metodologia Lego Serious play, care a dat rezultate, de-a lungul ultimilor 30 de ani, în multe dintre cele mai importante companii din lume - un joc pentru care suntem acreditați INTHRFACE.

 

Pe 3 septembrie, abordăm o temă pe cât de sensibilă, pe atât de importantă: Siguranța psihologică în echipă. Pentru că anul trecut, conform ”Gallup’s 2024 Global Emotions Report”, 23% dintre adulții chestionați au spus că resimt singuratate în timpul zilei de lucru. În România, această cifră atinge 18%. De asemenea, studiul arată că românii simt furie (18%), tristețe (26%), stres (36%) sau îngrijorare (37%) la job. Vom explora cauze și vom oferi soluții concrete. Iar soluția noastră este o metodologie internațională extrem de simplă (nu simplistă), practică și aplicabilă: Emotional Culture - Emotional Culture Deck.

 

Pe 4 septembrie, aprofundăm discuția despre Engagement, adăugându-i straturi noi despre Retenție. Pentru că liderii de pretutindeni trebuie să țină cont de nevoile oamenilor, pentru ca aceștia să fie și fericiți, și buni performeri. Oare pot duce aceste nevoi la un job MAGIC? Noi credem că da, atâta vreme cât punem întrebările corecte, ca să găsim împreună drumurile corecte: prin programul nostru, M.A.G.I.C. of Engagement. Un program certificat DecisionWise și bazat pe cercetările publicate în cartea “Engagement Magic”, cu date obținute de la peste 30 de milioane de angajați, din 70 de țări.

 

Pe 5 septembrie, privim critic către Cultura Feedback-ului și-i redăm importanța cuvenită. Și teoretic, dar mai ales practic. Conform celui mai recent ”GLOBAL LEADERSHIP FORECAST” al celor de la DDI World, 58% din liderii lumii lucrează acum într-un context hibrid, birou-acasă. Iar angajații care lucrează 100% remote socotesc feedback-ul primit de la manager drept unul dintre cei mai importanți factori motivatori. Vom lucra inteligent, cu boardgame-ul ”Savannah - jocurile comunicării inteligente emoțional ” pe masă.

 

În ultima zi, pe 6 septembrie, vom discuta despre puterea echipelor. Un curs introductiv despre Team Coaching, cu real potențial de a schimba în bine dinamica echipelor care realizează cât de important este un grup puternic. Conform studiului recent al KPMG (Romania’s Leadership Landscape 2023), Coaching-ul și Mentoratul sunt printre cele mai importante ”intervenții” de care echipele pot beneficia pentru progres: ”Their value is rooted in their bespoke nature. Unlike standardised programs, these tools are inherently tailored, ensuring that leaders receive guidance that is most pertinent to their specific challenges and objectives”.

 

Agenda fiecărei zile

 
  • 09:30-10:00 Welcome Coffee
  • 10:00-10:15 – Care e trendul?
  • 10:15-11:30 – Soluția de învățare
  • 11:30-11:45 – Q&A
 

Locurile sunt limitate. Vom lucra cu 15 specialisti de HR/L&D care vor și pot să-și ducă echipele și propriile abilități la următorul nivel. Îți rezervăm locul de îndată ce completezi formularul de mai jos.

 

Inscrie-te  AICI 

La eveniment, vom face poze frumoase și scurte materiale video. Acest conținut este dedicat exclusiv comunicării Learning Architect și nu va fi transmis mai departe nimănui. Prin înscrierea la eveniment, îți dai implicit acordul ca orice material foto/video în care te regăsești e posibil să fie postat pe canalele de comunicare ale Learning Architect. Lucru pentru care îți mulțumim :)